People's Here
MeSNA.You?
::Snow Pink::
HeyYouSNA Story Twitter Facebook Follow Dashboard

Diy Aee Tiyy Eyyy
Thursday, 4 April 2013 • 11:34 am • 0 comments
سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


"Two souls with but a single thought, two hearts that beat as one"

Aaaaa :O Aku lupa pasal 1st April. My anniversary tu, kakaka :'( Sedihnya. Dah masuk 3 April, sebelum jumpa dia baru teringat pasal 1 haribulan tu. 

Teringat haritu, aku wish happy anniversary kat dia masa marah. Then dia tanya "pendek tu saja?" Aku rasa, aiyyyyy wa lempang karang -.- Aku buat karangan lima muka surat pun dia cuma balas sepatah dua, better aku wish yang simple mimple tu HAHA xD 

Betul tak apa orang cakap? Bila ada depan mata memang kita tak nampak, memang kita tak hargai apa yang dia buat. Act payedd ni sweet jugak en, comel gila perangai dia HAHA. K malas nak story apa yang dia buat tapi bila teringat balik semua tu, serius terharu. Alaweih, asal dulu aku tak sedar benda ni. Nasib baik aku sedar sebelum terlewat. Huhh, aku menyesal :'<

Dia cakap dia taknak balik April ni, tapi awal bulan dah balik. Dia kata mak dia suruh balik. Aku ejek dia anak mak, haha sebab aku suka lelaki anak mak ni, comel :( Aku suka tengok lelaki manja dengan mak dia, nampak sweet. Tapi dia bukan anak mak yang duduk bawah ketiak mak tu, tak tak. Dia jenis berdikari, hah itu yang suka gila tuuuu, hoho :b Then dia kata "semua orang anak mak, hehee" Cover letu -.-

Kelmarin hangout dengan dia, atooo tak sempat nak snappot, cedih. Dah lah hujan kelmarin, saja pun. Sejak dia pergi Langkawi, setiap kali dia balik sini mesti hujan. Aku bajet dia ni bawa balik hujan Langkawi ke Perlis ni -.- Mesti, mesti punyaaaa :D

Masa sampai kat TS tu, aku nampak someone, macam dia tapi dengan perempuan. Aku fikir maybe kawan dia sebab dia banyak membe kat TS. Memang aku nak pergi dah dekat 'mamat' tu, tapi bila sampai kat kerusi bulat first tu, aku terhenti. Hati aku suruh aku tengok belah kiri. Aku rasa yang depan aku tu bukan payedd. Then bila aku toleh, aku nampak dia tengah main phone. Kahkah, patutlah aku tak nampak dia tadi. Terlindung tiang rupanya, kecik sangat ._. Betullah yang depan aku tu bukan payedd, hati aku tak rasa yang tu payedd. Hah kuasa cinta kepe ni, harhar !

Then aku pegi makan dengan dia. Punya lah aku tahan perut, tak makan apa dari pagi sampai aku jumpa dia sebab nak makan dengan dia, wuu tahannya perut aku. Aku ni tamak jugak tau, aku order horlick, dia order teh o ais limau laici. Aku nampak je laici dalam air dia terus aku mintak. Aku senarnye mengidam nasi goreng kampung, kes dia sebut haritu lah, terus aku mengidam. Dah aku nak makan, dia tak bagi pulak. Dia kata takda apa pun dalam nasi goreng kampung tu, ha yelah. Aku tak kisah, kalau aku dah mengidam sedap ke tak memang aku masukkan je dalam perut ni.

Lepas tu dia bagi aku makan mempelam, haha tau tau je dia aku tengah mengidam mempelam masa tu. Tapi... Aooo mempelam tu masam gila -.- Senak perut aku makan, haiy. Dia pun makan 2 or 3 ketul, yang lain bagi ke aku. Gila o dia ni, nak bunuh aku kot. Harhar ! Dia suruh aku buang, tapi sayang. Banyak kot buah tu, sedap tapi masam. Tapi nak masuk bowling, nak taknak buang jugak lah. 

Lepas pegi bowling, masuk TS balik. Dah lama aku tak masuk TS, window shopping, tengok baju apa semua. Dah masuk kutuk semua baju yang ada kat situ, err payedd yang kutuk aku tak, aku nampak mesin timbang berat and tinggi kat situ. Harhar apa lagi, laju saja aku nak naik atas tu. Teringin nak tau berat aku berapa. Guess berapa? :O Naik 6kg dalam masa 2 bulan. Aaaa nak pengsan aku tengok, 6KG???!!!! Gila aaa. Aku makan apa sampai naik 6kg :'( Tak hairan lah, kerja kau memang mengunyah 24 jam, hm :'< Tinggi aku 157cm, tapi tolak 5 cm sebab pakai high heels. Hoha ! Tinggi aku 152 saja, tak naik pun. Berat payedd naik 1kg, tinggi dia pun naik 1cm. HAHAHA naik SATU saja sayang? Kakaka ! -.-

Aku minta dia tolong galas handbag aku. Wkwkwk ! Comel siot ! Sweet what kalau BF tolong galas handbag GF, aaaaa I like :p Then window shopping baju dia seluar dia. Aku terlupa pulak sejak aku timbang berat sampai teman dia window shopping sampai dia teman aku beli penyepit rambut, dia yang galas handbag aku. Aaaa serius lupa -.-" Penyepit rambut tu payedd yang pilih, warna pink hitam. Cantik ! Masa aku pegi kedai soto nak jumpa Ain demok, dia berkenan gila penyepit tu. Dia nak curi, dia suruh payedd beli lain. Eyy takleh ah. Kakak aku suka, mak aku suka, adik aku suka. Aku double tripple suka. Huahua, not bad lah taste dia *peaceeeeeee ._.y*

Tinggal 15 minit sebelum balik, aku duduk kat kerusi bulat tu. Aiyee hati aku ni berat nak lepaskan dia balik, balik Langkawi apatah lagi. Tapi dia anak orang, nak taknak kena pulangkan balik -.- Kakaka ayat mintak penyepak. Aku taktau lah hantu mana sampuk dia, tapi muka dia sebelum balik kelmarin muka gatal, HOHAHOHA ! Tapi gatal dengan aku saja, kalau gatal dengan orang lain aku tetak leher dia ! Asal aku toleh tengok dia, mesti dia tengok aku. Then aku toleh balik, dia tengok balik. Aku sengih tayang gigi jelah kat dia, maluuuu. Pastu aku tengok depan, aku toleh kat dia balik. Dia tengok aku jugak, sambil sengih ala ala gatal dia tu, HAHA ! Masa dia sengih tu aku sengih balik, sempat lagi aku usha muka dia, mata dia, mulut dia, haha :O Suka tengok dia sengih macam tu.

Muka dia comelllll, macam bebudak, gigi dia cantik, mata dia comel sangat, bibir dia meraaahhhh, Payedd, awak omeyyyy angat ! Haha oooo maaakkkk. Orang angau ni mak, orang dilamun cinta ni mak, orang nak kahwin ni maakkkk :(

Farid karut. Nampak baju, dia kutuk. Nampak ehem, dia kata spek mata, HAHA ! Nampak perut patung pregnant, dia usap -.- 

Payedddd, orang suka awak yang kelmarin, yang kelmarin, yang kelmarin. Orang suka awak yang dulu, yang dulu, yang dulu. Orang suka awak yang sekarang, yang sekarang, yang sekarang. Please jangan berubah :'D Hm, now, masa aku tulis entry ni dia ada dalam feri. Balik Langkawi letuu :'( Risaunya aku, nanti dia balik sana kalau sakit takda sapa nak jaga. Mmmm, farid take care tauuu.

Kau tau tak aku sayang kau? Aku cinta kau? AKU CINTA KAUUUUU *jerit* Ha puas hati, hm. K lah malas nak type dah, mood menjanda dah kembali. Byee :*


PASTFUTURE
Hello
Intro please?
Status:
I'm Yours =^.^= ♡
Thankyou waste your time here (ʃ⌣ƪ)



Ask Me
Ask me anything dear


Big Clap!
Thank You
"Don't remove this credit or I will make you shame!"
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: SNA