People's Here
MeSNA.You?
::Snow Pink::
HeyYouSNA Story Twitter Facebook Follow Dashboard

03/05/2013
Saturday, 4 May 2013 • 1:06 pm • 0 comments
سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Aaaaahhhhhhh dah lama tak update ! Seriously rindu gila nak update blog.

Kelmarin, done hangout with Syifaa and Farid. Wuuuuu bahagianya rasa dapat jumpa dia, tengok muka dia, usha mata dia, dengar suara dia. HAHAHA ada gaya orang angau tak? -.-' Tapi aneh aneh aneh yang amat sangat, kenapa aku still malu malu dengan dia even dah jumpa berkali kali? :'( Frust rasanya bila sebelum jumpa dia macam macam aku nak share dengan dia, macam macam aku nak cakap dengan dia tapi bila dia ada depan mata, serta merta aku malu, aku kaget, aku kelu, aku.... aku.... aku.... uwaaaaaa :'(

K ah tujuan utama aku update post sebab nak upload gambar saja :p

With love love love :** 

Masa balik rumah gambar ni dulu aku snap, ehiks !

Ayu dop? HAHAHAHA *perahsantan

Nothing to say :(

Imissyou doraemon gemok woi :'*

Tinggi tak? :P

First time snappot sambil senyum :)

L to the O to the V to the E          F.A.R.I.D

P/s: Farid omeyyyyyy angat masa aku suap dia kelmarin, hahaha omey omey :***

Pasal sambung study, aku dapat Matrik Seremban. Dulu dia beria ia suruh aku masuk matrik, katanya nanti boleh buat degree sama sama. Parents aku pun dah sepakat nak hantar pegi Matrik tu tapi..... Tapi sekarang Farid macam tak bagi je ah aku masuk sana, parents aku pun dah jadi was was balik dah. Aiyooo -.- So now nak tengok dulu keputusan UPU cemana, kalau dapat UiTM / Poli so better aku pergi UPU punya :)









PAST
Hello
Intro please?
Status:
I'm Yours =^.^= ♡
Thankyou waste your time here (ʃ⌣ƪ)



Ask Me
Ask me anything dear


Big Clap!
Thank You
"Don't remove this credit or I will make you shame!"
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: SNA